пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Чорнобиль не має минулого часу

        В залі засідань районної ради центальною районною бібліотекою спільно із районним будинком культури була проведена година пам’яті до Дня Чорнобильської трагедії "Чорнобиль не має минулого часу". Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Іван Вовк, голова районної ради Віктор Сус, ліквідатори аварії на ЧАЕС, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, представники місцевих засобів масової інформації.
       Керівник виконавчої влади району Іван Вовк зазначив, що кожного року ми повертаємося до трагічних подій Чорнобильської катастрофи, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Голова райдержадміністрації Іван Вовк звернувся до присутніх на заході ліквідаторів зі словами вдячності і підтримки: “Хай людська вдячність, яка, безперечно, знаходиться у серці кожного, хто навіть тільки чув про цю трагедію, зігріває вас і надає сил. Здоров’я, добра і благополуччя. Спасибі вам!” На переконання Івана Івановича – тільки спільно, розуміючи і підтримуючи один одного, можна йти життєвою дорогою. Своїми особистими спогадами про події 27-річної давнини поділився голова районної ради Віктор Іванович Сус.
      Загиблих учасників ліквідації аварії на ЧАЕС - вихідців з району, усі присутні вшанували хвилиною мовчання. Завершилась година пам’яті зворушливою піснею – молитвою ”Боже, Україну збережи!“     
    




     

Немає коментарів:

Дописати коментар