середу, 12 лютого 2014 р.

Вдихаю все тепло у слово - Волинські монологи

     Література - як доля. Її не можна оминути. До високої таїни мистецтва кожен приходить по-своєму, і кожен іде своєю дорогою, бо розуміє, що не іти просто не можна. Іде, бо знає, що ніхто цю дорогу за нього  не пройде. Іде, сподіваючись, що знайдуться люди, які оцінять високий пошук Слова, адже саме Слово лише засівається на папері, а проростає і плодоносить у людській душі.
     Саме зустріч з митцями Волині, яка приурочена 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка,  зробила це Слово, як і людей, які його творять, ще ближчими до читачів.           Учасники зібрання мали нагоду поспілкуватися з незвичайними, талановитими людьми, які бачать в давно відомому щось нове, незвичайне, неповторне. Людьми, які відомі як у нашому краї, так і за його межами. Гостями свята були: Олег Гнатович Потурай - голова Волинської обласної організації Національної спілки писменників України, Іван Іванович Чернецький - член Національної спілки письменників України, лауреат  літературно-мистецької премії імені А.Кримьского, Андрій Іванович Бондарчук - письменник, журналіст.







     Учасники заходу мали можливість не тільки познайомитися із творчістю авторів, а й отримати естетичну насолоду від спілкування з ними, придбати книги з автографами. Музичні вітання присутнім подарували вихованки дитячої школи мистецтв Марина та Діана Банзеруки (викладач М.Гапонюк).
     Щедра палітра Волинського дивослова була представлена на книжково-ілюстративній виставці "Все залишається у слові".





Немає коментарів:

Дописати коментар