середу, 11 листопада 2015 р.

Презентація публіцистичної трилогії газети «День»: «Котел, або Справа без терміну давності», «Я - свідок», «Катастрофа і тріумф. Історії українських героїв»

             У житті кожного народу є цінності або події, які у вирі життя не зникають, але з часом можуть витіснитись на другий план повсякденності. Та ці події – важливі віхи нашої історії, вони творять її і в основі цих подій реальні люди, їх вчинки, обличчя. І все це необхідно пам’ятати, вони мають вкарбовуватися у пам’ять. І ми маємо проносити ці обличчя «творців історії» через віки.
 З 2000 року газета «День» започаткувала видання серії книг «Бібліотека газети «День», які дають можливість нам і наступним поколінням вивчати історію України, її сторінки. Автор ідеї книг серії «Бібліотека газети «День», заслужений журналіст України – Лариса Олексіївна Івшина, волинянка, уродженка селища Локачі.
Вперше творча команда газети «День»підготувала і представила  на Форумі видавців у місті Львів публіцистичну трилогію з новітньої історії України. "Котел", або Справа без терміну давності", упорядкована Іваном Капсамуном, "Я – свідок!" авторства Валентина Торби і "Катастрофа і Тріумф. Iсторії українських героїв" Марії Семенченко. Всі вони різні, але міцно пов’язані між собою логікою історії.
 Презентація даних видань була проведена в стінах центральної районної бібліотеки за участі представників влади, громадських організацій, власного кореспондента газети «День» - Наталії Малімон та відвідувачів бібліотеки.  
















Немає коментарів:

Дописати коментар