пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

"Через творчість до істини..." зустріч з Євгеном Хотимчуком

     Вже стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину в літературну вітальню. Список почесних гостей центральної районної бібліотеки, до якої завжди спішать небайдужі до українського слова люди, поповнився ще одним відомим та цікавим іменем.
      Євген Якович Хотимчук - людина творча, щира, активна, енергійна, сильна духом і характером, відкрита до спілкування. Заслужений журналіст України, успішний менеджер медійної справи, шеф-редактор тижневика "Вісник +К", автор книг "Батькова хата", "Спокута", "Суд", "Іду до тебе". Нещодавно у серії "Бібліотечка Вісника +К" вийшла книжка оповідань "Рідна мати моя". Ця книга зігріє душу кожного, хто її читатиме, світлими спогадами і високими почуттями, буде слугувати збереженню і примноженню наших духовних традицій, вихованню наступних поколінь у дусі споконвічної великої шани нашого народу до Матері і Материнства.
          Такі зустрічі - це не лише знайомство з творчістю письменника, а й естетична насолода від спілкування з автором і, звісно, заохочення до читання.










Немає коментарів:

Дописати коментар