вівторок, 21 лютого 2017 р.

"Мова - жива схованка людського духу"


       Любов до Батьківщини неможлива без любові до рідного слова. Тільки той може осягти своїм розумом і серцем красу, велич і могутність Батьківщини, хто збагнув відтінки і пахощі рідного слова, хто дорожить ним, як честю рідної матері, як колискою, як добрим ім'ям своєї родини.
        Мова - то дзеркало душі народу, то святиня, з котрою пов'язане не тільки минуле, але й майбутнє народу і його повага в світі. Рідна мова - то неоціненне духовне багатство,  в якому народ живе, передає з покоління в покоління свою мудрість, і славу, культуру і традиції..
       До Міжнародного дня рідної мови в стінах ВПУ-4 спільно із заступником директора з навчально-виховної роботи  О.С.Шумік була проведена творча галерея "Мова - жива схованка людського духу". Значно збагатила змістовну частину заходу грунтовна презентація  "Рідного краю славетні імена", під час якої присутні мали змогу ознайомитися з творчістю митців волинського слова. Загалом цей захід містив у собі енергію духу, творчості, патріотизму, відданості ідеалам любові до рідної землі та української мови.






Немає коментарів:

Дописати коментар